*

Trappräcken

*

Balkongräcken

*

Franska balkonger

*

Konstsmide

*

Inredning

*

Industri

Om oss

PE Creative kom till världen en varm vårdag 2002. Tanken var att tillverka egendesignat smide/inredning i stål och rostfritt med inslag av trä och sten. Sen jobbade vi även med fixturtillverkning, upphängningsanordningar till lackeringsföretag. Ett kreativt jobb där problemlösning var vardagsmat.

En sak som alltid har varit viktig för oss är hög kvalite och finish vad vi än tillverkar. Vi har som motto att ge kunden lite mer än vad kunden har förväntat sig i form av service och kvalite på slutprodukten. Det är en bra målsättning tycker vi. 

2005-2006 började vi samarbeta med en rad olika företag bla. ett husföretag där vi framförallt tillverkade franska balkonger. Samt ett företag som är världsledande inom vattenbilning där vi började tillverka en mängd olika maskin delar och stativ med väldigt höga krav. Detta blev en bra grund för oss med en annars ganska spretig verksamhet . Vi var lite som ”byasmen” som det hette för i världen. Vi hjälpte företag och privatpersoner med lite problem och speciallösningar. Det är kul att vara service inriktad och hjälpsam, det blir ringar på vattnet som gör att vi har fått ett väldigt gott rykte. Det har föranlett till att Vi har fått endel uppdrag från kommuner och statsarkitekter för att tillverka statsutsmyckningar. Vilket är väldigt hedrande!

Idag 2014 är vi 5 medarbetare som står på samma ben fast vi har utökat kundantalet framförallt på balkonger och räckesfronten.

Idag skickar vi flera leveranser i veckan över hela Sverige och en liten del till våra nordiska grannländer. Samtidigt har fler och fler företag hittat oss för att vi har en bred kompetens framförallt inom svetsning där vi behärskar dom flesta materialen och är dessutom utbildade IW-svetsare.

Våran andra stora styrka i produktionen är att vi har en egen pulverlackering (manuell) som gör att vi kan tillverka en färdig produkt från början till slut.

Vi ser en ljus o positiv framtid framför oss med ständigt nya utmaningar att bita i.